Italiaanse wraps

Een veelzijdig recept. Een hele wrap is heerlijk om te lunchen, en in rolletjes gesneden is het ook een prima gerechtje voor bijvoorbeeld een high tea, of als borrelhapje.

Wat heb je nodig voor 3 wraps?

  • 3-4 el pijnboompitjes
  • olie om te bakken
  • 3 el mayonaise
  • 3 tl groene pesto
  • 100 g plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren)
  • sla naar keuze
  • 3 tortilla-wraps

Aan de slag!

Verwarm in een kleine koekenpan een laagje olie. Ongeveer ½cm diep. Als deze bobbelt doe je de pijnboompitjes erin. Blijf voortdurend omroeren en bak ze 40-50 seconden. Giet ze daarna af en laat afkoelen op keukenpapier.

Meng de mayonaise met de pesto, smeer 1/3 deel uit over een wrap. Bestrooi met 1/3 deel van de pijnboompitjes. Verdeel er wat sla over, en beleg met 3 plakjes kipfilet. Rol stevig op, draai in plasticfolie en bewaar in de koelkast.

 

Leave a Reply