Over mij

Hoi, ik ben Melissa. Welkom bij Sunshine in my Kitchen. Mijn stukje internet waar ik mijn favoriete recepten kan delen met iedereen die er interesse in heeft.

Waarom Sunshine in my Kitchen? Zonneschijn in mijn Keuken? Omdat ik daar al van droomde sinds ik op mezelf woon. Mijn eerste keuken was vol op het noorden; wel daglicht, maar geen zonneschijn. Daarna een keuken in het midden van het huis, zonder direct daglicht. En eindelijk in mijn huidige keuken (op het oosten) heb ik ’s morgens zonneschijn in mijn keuken. Een heerlijk gevoel.

 

Update: Mijn belangrijkste reden voor het beginnen van deze site was – en is – het digitaal bijhouden van mijn recepten. De laatste tijd heb ik echt geen tijd kunnen vinden om mooie foto’s te maken. Maar ik merkte wel dat ik steeds vaker verzoeken kreeg voor een recept. En tja, die stonden daardoor nog niet online. Ik heb dus besloten om deze recepten toch op deze site te zetten. Helaas zonder mooie foto. Soms denk ik er nog net op tijd aan om een foto te maken met m’n telefoon, maar ik denk niet dat het daardoor smakelijker gaat uitzien. Dus ik ga mooie foto’s met terugwerkende kracht toevoegen zodra ik er de tijd voor heb.

BewarenBewaren

3 Reacties

 1. Cynthia

  Hallo, mag ik je vragen waar je dat setje maatbekers en lepels hebt gekocht?
  Ik ben al lang op zoek naar een rvs setje! Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Cynthia Hagenstein

  • Melissa

   Hej Cynthia,
   Die heb ik gekocht bij Dille & Kamille. Ik was ook al een hele tijd op zoek toen ik ze daar eindelijk vond.
   Maatlepels en Maatcups. Ik vind ze erg fijn in gebruik. Ze hebben ‘scherpe’ randen zodat je strak kunt afstrijken. Voorheen had ik de blauwe cups van de AH en een setje lepels van de HEMA, maar die zijn wat minder fijn in gebruik vind ik.
   Die kleinste maatlepeltjes heb ik eens voor mijn verjaardag gekregen; geen idee waar ze vandaag komen. Oil & Vinegar misschien?
   Gr. Melissa

 2. Dave Feijen

  Hoi Melissa.
  Wat een leuke site heb je gemaakt en wat leuk om te zien dat je zo’n passie hebt voor koken en bakken. Weet dat ik altijd al super trots op je ben geweest.
  Ik mis in het recept van de spaghetti saus uit de jaren 80 een ingrediënt.
  Zoals ik het heb geleerd van mn zus zat daar ook nog witte kool bij.
  Ik maak die ook nog steeds zoals ik die van m’n zus heb geleerd. Wel met een eigen draai eraan
  Heel veel lieve groetjes van je oompje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *