Het is al weer even geleden dat ik voor het laatst een recept online heb gezet. Wat kan ik zeggen. Ik heb een goed excuus? Of zelfs twee? Het komt erop neer dat ik gewoon geen tijd heb gehad.

Ons huis verkocht, en we hadden anderhalve maand om een ander huis te vinden, te kopen en te verhuizen. Dat nieuwe huis moest ook nog flink verbouwd worden. Bovendien was het inmiddels december, wat betekent dat stucadoors en andere bouwvakkers ook deadlines hadden, en pas in januari bij ons aan de slag konden. Dus dat schoot ook nog niet zo erg op.

En had ik al verteld dat ik ondertussen hoogzwanger was?? Anyhow, niet veel tijd om artistiek te koken en ook nog eens mooie foto’s van te nemen.

De baby is inmiddels al weer 3 weken oud, en ik ben allang blij dat ik ’s avonds tijd heb om eten te koken.

Toch heb ik nog een flink rijtje aan recepten die ik graag zou willen delen, maar ja, geen foto’s, en geen tijd om ze te maken. Dus ik heb besloten om die recepten gewoon online te zetten, en de foto’s later nog maar eens toe te voegen. Enige fantasie is dus vereist om te bedenken hoe lekker het eruit ziet, maar ik kan beloven dat de smaak voor zichzelf spreekt.

In sommige gevallen maak ik een foto op de oude manier (dus met m’n telefoon op een niet kunstzinnige manier) zodat je toch een ideetje krijgt. Die foto zal ik dan in een later stadium nog eens vervangen door een mooie foto.

BewarenBewaren